Presentatie hi-tech trainingmachine bij Wilhelmina Boys

De hi-tech trainingsmachine.

De hi-tech trainingsmachine.

BEST – De techniek is de laatste decennia in een stroomversnelling geraakt, ook op voetbalgebied is dit niet onopgemerkt gebleven. Op vrijdag 18 april wordt bij Wilhelmina Boys in Best een demonstratie gegeven van de eerste hi-tech voetbal trainingmachine in Nederland. De machine is computergestuurd zodat de robotvoet de bal met uiterste precisie daar plaatst in het gebied dat op de touchscreen is ingesteld. Tom Molenberg, doelman bij Wilhelmina Boys en eigenaar van het bedrijf BalOpMaat, verzorgt de demonstratie.

Op de avond wordt een aantal trainingsvormen gedemonstreerd met de machine zoals een keeperstraining, een afwerkvorm op de goal en in- en uitdraaiende corners en vrije trappen, waarmee zowel aanvallende als verdedigende situaties nagebootst worden in het strafschopgebied.

Logo Bal Op Maat

BalOpMaat is aanwezig om -indien gewenst- bezoekers van meer informatie te voorzien. Daarbij zijn gedurende de avond diverse leveranciers van sportartikelen aanwezig om voetbalgerelateerde producten te presenteren. Onder hen hoofdsponsor van de Trompettercup, Fairsports uit Oirschot.

FairSports

De demonstratie vindt plaats op vrijdag 18 april vanaf 19.00 uur op het hoofdveld van Wilhelmina Boys, Sportpark Naastenbest 61, 5684 CR in Best. Iedereen is welkom. Meer informatie is te vinden op www.BalOpMaat.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s