Vier treffers Coen van Oirschot en Marijn van de Ven

Weer vier treffers erbij voor Coen van Oirschot (links)

Weer vier treffers erbij voor Coen van Oirschot (links)

Een uiterst productieve zondag. Liefst vijf spelers wisten drie of meer keer te scoren deze speeldag en deden dus goede zaken in de topschutterstanden.
In de Kleine Trompettercup maakte leider Coen van Oirschot (EDN ’56) er vier tegen SC Olympus en dat heeft zijn totaal op liefst 29 gebracht, vijf meer alweer dan nummer twee Frank Bax (DOSL), die deze zondag 1x het net wist te vinden. Rien van de Wouw (Tuldania) scoorde niet en heeft nummer 4 Wilco Jansen (De Weebosch) nu op 1 doelpuntje zien komen. De spits schoot drie keer raak tegen ETS. Marcel van de Wouw (De Bocht ’80) maakte er eentje en is op 16 gekomen. Mitchell Smits (DEES) was drie keer trefzeker en is met 13 treffers de top 10 binnengekomen.
In de Grote Trompettercup trof Marijn van de Ven (Steensel) vier keer doel tegen ZSC. Daarmee verdubbelde hij zijn seizoenstotaal. De toppers hielden het bescheiden hier. Joerie van Rijswijk, nog altijd geblesseerd, zag nummer twee Stef Roijmans niet scoren, maar nummer drie (en nu gedeeld tweede) Ron Jansen (HMVV) er wel weer eentje bij prikken. Roijmans en Jansen staan beide op 17 nu, nog altijd 1 goaltje achter de onfortuinlijke topschutter. Nick Dieker (SVSOS) maakte er twee en staat nu op 15 goals vierde. Jordy van Gerven (1x voor Spoordonkse Boys) en Joerdi Coppens (2x voor De Raven) delen nu de vijfde plaats met 14 treffers.
In de Trompetter Supercup is Bram van Wijk (1x voor Dommelen) op 1 puntje van leider Danny Das (Marvilde) gekomen: 15 om 16. Jan van Hout (Rood-Wit V.) scoorde 3x (7 goals in de laatste 3 duels!) en komt daarmee op 13 treffers, goed voor een vijfde plek, achter zijn ploegmaat Stef Fasen en Niels van Heerbeek van Beerse Boys.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s