Dennis Soeteman wint Grote Trompettercup Voetbalquiz

Winnaar Dennis Soeteman, in seizoen 2012/2013 nog de minst gepasseerde doelman van de Kempen. (foto Theo van Sambeek)

Winnaar Dennis Soeteman, in seizoen 2012/2013 nog de minst gepasseerde doelman van de Kempen. (foto Theo van Sambeek)

De eerste editie van de Grote Trompettercup Voetbalquiz is gewonnen door Dennis Soeteman uit Dommelen. De minst gepasseerde doelman van twee seizoenen geleden moest wel een extra schiftingsvraag beantwoorden, want na de eerste ronde van 39 vragen en een eerste schiftingsvraag eindigde hij precies gelijk met Roel Wijnen uit Bladel. Beide inzenders hadden alle (!) vragen goed beantwoord en ook bij de schiftingsvraag hadden ze een zelfde aantal doelpunten doorgegeven.

De extra schiftingsvraag luidde als volgt. Welke vijf ploegen hebben in de Trompettercup-historie de meeste ballen verdiend (elke ploeg goed voor 1 punt) en als eventuele beslissende vraag: hoeveel ballen in totaal mochten deze vijf ploegen af komen halen bij de prijsuitreikingen? Een mega-puzzel, die door Dennis echter perfect werd opgelost. Hij had alle vijf de ploegen (Valkenswaard, SDO ’39, Dommelen, DVS en Beerse Boys) goed. Roel scoorde bij deze vraag net wat minder goed. Hij kwam tot drie juiste teams. Het totaal aantal ballen was dus niet meer van belang. Dat waren er precies 200. Saillant detail: dat aantal had Roel dan weer precies goed geraden.

Conclusie: Dennis Soeteman wint het weekend of midweek Landal Het Vennenbos en Roel Wijnen krijgt nog een troostprijs. Met beide winnaars wordt contact opgenomen.

Iedereen bedankt voor het meedoen, voor de positieve reacties en tot volgend jaar, want dat komt er een nieuwe, uitgebreide Trompettercup Voetbalquiz.

VBS_landal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s