Vijf hattricks en scorende leiders

scoren

Weer heel veel doelpunten afgelopen speeldag. En dus de nodige verschuivingen in de topschutterstanden. De leiders wisten het net echter ook te vinden en blijven op kop.

In de Supercup maakte koploper Ruben Rodrigues er 2 voor Wilhelmina Boys en daarmee is zijn totaal op 13 gekomen. Dat zijn er al 3 meer dan Ivo Moerenhout (Heeze), die niet scoorde en Jan van Hout (Rood-Wit V.), die zondag de winnende treffer voor zijn ploeg maakte. Beide achtervolgers hebben 10 goals achter hun naam staan. Een hattrick was er voor Daan Mulders van Beerse Boys, die zijn seizoenstotaal verdubbelde en nu op 6 doelpunten staat, goed voor een gedeelde zesde plek in de stand.
In de Grote Cup blijft het enorm spannend. Drie hattricks vielen er te noteren: eentje voor Jasper van Agt (Spoordonkse Boys), eentje voor Marijn van de Ven van Steensel en eentje voor Sander van Dijck van EDN ’56. Voor Van Agt en Van Dijck waren het de eerste goals van het seizoen. Van de Ven bracht zijn totaal op 5 en staat daarmee gedeeld zesde. Stef Roijmans (Hulsel) maakte er 1 en is nu alleen lijstaanvoerder met 7 goals. Achter hem een kwartet achtervolgers met 6 doelpunten: Dave Koolen van Hapert (+1), Maikel van der Honing van BES (+1), Dirk Verstijnen van HMVV (+1) en Gijs Wuijts van De Raven, die deze zondag het net niet wist te vinden.
In de Kleine Cup tot slot pikten koplopers Rien van de Wouw en Dennis van Woerkum hun goaltje mee. Daarmee staan ze nu op 11 treffers. Martijn Bax van DOSL maakte er 2 en heeft zijn totaal op 10 gebracht. Niels van Hest van DEES was in deze competitie de enige speler met drie goals. Hij staat nu op 4 goals in de stand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s