Vijf trainers verlengen

Toon Smulders verlengt zijn verblijf bij Casteren. (foto Ton van de Vorst)

Toon Smulders verlengt zijn verblijf bij Casteren. (foto Ton van de Vorst)

Vijf trainers in het Trompettercup-gebied hebben het contract met hun club verlengd. Piet Drijvers staat langer voor de groep bij Oirschot Vooruit, Walter van Ommeren tekende bij bij RKVVO, Casteren gaat langer door met Toon Smulders, Jurgen van Wanrooij blijft Best Vooruit trouw en Michael Drummen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van DOSL. Henri van den Braak volgt Niels Seuntjens dan weer op bij Hilvaria.

Piet Drijvers is aan zijn derde seizoen bezig bij Oirschot Vooruit en na de promotie vorig seizoen in 3D, draait zijn formatie ook weer prima mee in de tweede klasse. Samen met Helvoirt wordt zelfs de koppositie ingenomen.
Walter van Ommeren heeft voor 1 jaar bijgetekend bij de ploeg uit Oerle. De oefenmeester begint in 2017 aan zijn derde seizoen bij RKVVO, dat vorig jaar zich nipt wist te handhaven in de tweede klasse en nu weer prima meedraait.
Casteren heeft de verbintenis met de nieuwe trainer Toon Smulders verlengd. Beide partijen zijn uitermate tevreden met de samenwerking. Smulders staat met Casteren in 5E in de middenmoot.
Jurgen van Wanrooij heeft zijn lopende contract bij Best Vooruit met 1 jaar verlengd en staat volgend seizoen voor het derde jaar voor de groep in Best. De roodzwarten staan in 2F momenteel op de negende plaats met 14 punten uit 10 duels.
Het Leendse DOSL gaat volgend voetbaljaar verder met oud-topspits Michael Drummen. Voor de voormalig trainer van Knegselse Boys wordt het zijn derde seizoen.
Hilvaria heeft een opvolger gevonden voor de vertrekkende Niels Seuntjens. Henri van den Braak, voormalig succestrainer van Beerse Boys, wordt de nieuwe man daar. De trainer is op dit moment trainer van RKSV Boxtel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s