De Luxury headwear van Sem Hendriks

Hendriks & Kok bieden een uniek product.

Twee weken geleden was Sem Hendriks onze speler van de week. Op de vraag ‘Hobby’s’ antwoordde hij met ‘kleding ontwerpen’ en de favoriete website van de Hilvaria-speler was www.hendrikskok.com. Twee niet alledaagse antwoorden die ons nieuwsgierig maakten. 1 en 1 bleek 2. Samen met enkele vrienden ontwerpt en verkoopt hij luxury headwear.

Toen we veertien dagen geleden op de website van Sem klikten, werden we eerlijk gezegd nog niet veel wijzer, maar nu de webwinkel weer helemaal operationeel is, zijn de vraagtekens verdwenen. ‘Luxury headwear since 2016’ staat er in de browser te lezen als we www.hendrikskok.com openen.

De grote letters 2017/1 op het openingsscherm staan voor de tweede collectie die Sem Hendriks presenteert, samen met zijn vrienden Ruben de Kok, Valentijn van Aarle en Mitchel Muscus. ‘We werken er nu ruim een jaar aan en verkopen sinds een half jaar’, zegt hij.

Sem Hendriks

‘De eerste collectie is bijna uitverkocht en de tweede collectie, 2017/1 genaamd, is nu dus online gezet. We hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en vinden het leuk om met zijn allen aan ons eigen merk te werken.’

Ook een unieke cap bestellen en dragen? Het kan simpel via de webshop: www.hendrikskok.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s