Foto’s en verslag Hoogeloon – Tivoli (2-2)

V.V.Hoogeloon 1 Tivoli10054

(c) Foto’s Ton van der Heijden

Er stond voor beide teams veel op het spel. Als Hoogeloon zou winnen zouden ze helemaal gaan meedoen voor het kampioenschap. Tivoli moest winnen om op kop te blijven. De eerste helft was wat voorzichtig, waarin de beste kansen voor de thuisclub waren. De tweede helft droop van de spanning en gebeurde er van alles, met als resultaat een 2-2 gelijkspel.

Hoogeloon begon sterk aan de wedstrijd en al na twee minuten schoot Hans v/d Heijden maar net naast. Geleidelijk aan kwam ook Tivoli beter in het spel, maar het spel speelde zich het meest af op het middenveld. Aan beide flanken kwamen de backs regelmatig goed mee op en halverwege de eerste helft gaf Tom de Laat strak voor en schoot daarna Hans v/d Heijden maar net naast. Een vrije trap van Yannick Sol werd goed doorgekopt, waarna Rik Michielse de bal aardig meenam, maar op het moment van schieten lag de doelman er fel op. Een te slappe terugspeelbal was de aanleiding voor de eerste kans van Tivoli. Sammy Dirkx ging er met de bal vandoor, maar de afronding was belabberd. De bal ging hoog over. Met een prima pass van achteruit bediende Rick Peeters Hans v/d Heijden die de bal niet goed voor wist te geven. Een pass van Yannick Sol was op maat voor Niels Luyten, die op zijn beurt maar net naast kopte en zo ging de rust in met een brilstand.

De eerste poging in de tweede helft was voor de gasten. Niels de Haas schoot echter naast. Na tien minuten was er een prima aanval van Hoogeloon, waarna Hans v/d Heijden goed inschoot. De doelman wist de bal in eerste instantie te keren, maar was kansloos op het schot van Niels Luyten, 1-0. Aan de andere kant ging een voorzet van Luuc Bonnema rakelings voorlangs. In de 58ste minuut kreeg Tom Michielse een uitgelezen kans op 2-0, maar hij schoot naast. Een schot van Sammy Dirkx in de 65ste minuut werd door Rik Michielse licht getoucheerd, waarna doelman Lamers alles uit de kast moest halen om een doelpunt te voorkomen. Meteen kopte Leroy Renders maar net naast. In de 70ste minuut werd het gelijk. Jens Feskens schoot fraai binnen. Zes minuten later kreeg Hoogeloon een strafschop en deze werd door Yannick Sol ingeschoten, maar de doelman wist de bal te keren, maar in de rebound schoot hij alsnog raak. In het tumult hierna hadden spelers van de gasten zich niet meer in de hand en kon Jens Feskens vertrekken. Nadat de orde was hersteld ging na twee minuten aan de andere kant de bal gemakkelijk op de stip en moest ook Rick Peeters het veld verlaten en stond het weer tien tegen tien. De jonge doelman Lamers stopte de strafschop uitstekend. De 90 minuten zaten er op, maar uit een vrije trap schoot Leroy Renders van grote afstand alsnog de gelijkmaker binnen. Hoogeloon perste er nog een slotoffensief uit en kreeg nog wel een paar kansen, maar het bleef 2-2.
Zondag a.s. speelt Hoogeloon uit tegen De Weebosch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s