De Weebosch zwaait trainer Jochen Janssens na zes seizoenen uit

de Weebosch  V.V.Hoogeloon0116.JPG

De langstzittende trainer in het regionale amateurvoetbal, heeft gisteren zijn laatste thuiswedstrijd afgewerkt. Jochen Janssens, zes jaar verbonden geweest aan De Weebosch, werd bedankt voor zijn bewezen diensten.

Eerder dit seizoen had de Vlaamse oefenmeester al te kennen gegeven er na 6 seizoenen mee te gaan stoppen bij de vierdeklasser. Janssens nam in 2012 het stokje van Joop Onink over en was meteen succesvol bij de geelblauwen, die onder zijn leiding als zesde eindigden in de vijfde klasse H en ook een periodetitel wisten te pakken. Promotie zat er nog niet in; dat gebeurde twee seizoenen later, toen De Weebosch in een krankzinnig slot van de competitie toch wel enigszins verrassend het kampioenschap pakte. Na een elfde en achtste plek in de vierde klasse volgde dit seizoen degradatie voor de ploeg uit De Weebosch, die volgend voetbaljaar getraind gaat worden door Wim Hoeben.

Kem1915-Weebosch-Sterksel - 8197 - 150503.jpg

Janssens vertrekt naar zijn oude club FC Zwaneven uit Oud-Turnhout, middenmoter in de Derde Provinciale C. Een terugkeer naar Nederland sluit hij niet uit. “Ik denk dat ik binnen een paar jaar terug naar Nederland kom. Het is een heel andere competitie, maar toch wel aangenaam uitdagend!”

vessemweebosch_005

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s