Bladella promoveert naar tweede klasse [+ video’s]

Na vijf seizoenen keert Bladella weer terug naar de tweede klasse. De Bladelnaren klopten in Geldrop Braakhuizen in de finale van de nacompetitie met 0-2. Niek Janssen en Cas Vosters waren de doelpuntenmakers.

Het beslissende duel op sportpark De Kievit begon voor de thuisploeg dramatisch. Binnen tien minuten zag het twee spelers geblesseerd afhaken. Een fel, gedisciplineerd en goed spelend Bladella kwam na een kwartier op voorsprong. Een prima genomen corner van Anel Selimovic werd door Niek Janssen binnen gekopt. Lichte discussie nog of de bal wel in het doel was geweest, maar onderstaand filmpje neemt alle twijfel weg.

Na enkele kansjes over en weer, met onder andere onderstaande bal op de lat van Braakhuizen en een grote kopkans van Bladella, moest het talrijk opgekomen publiek wachten tot de 41ste minuut op een nieuwe treffer.

En de 0-2 was een hele fraaie. Cas Vosters bekroonde een prima individuele actie met een heerlijk doelpunt, vol in de winkelhaak:

In de tweede helft weinig echte hoogtepunten meer. Bladella kreeg nog enkele grote kansen via Bart de Jong, maar kwam niet meer tot scoren.

Braakhuizen kon geen vuist meer maken en dus zagen de blauwwitten hun wedstrijd langzaam naar het einde kruipen. Dolle vreugde na het laatste fluitsignaal natuurlijk.

En een voortijdige douche voor trainer Huub Vermeulen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s