De pannen erop…

Pannen erop

That’s all folks! Dat was het dan… 21 jaar Trompettercup, 21 jaar alternatieve Kempische voetbalcompetitie. We leggen de pannen er met dit laatste bericht definitief op. 

Met de promotie van Bladella is het Kempische amateurvoetbalseizoen ten einde gekomen. Alles wat nu nog aan nieuws gaat komen, zal betrekking hebben op het volgende voetbaljaar en daar gaan we geen aandacht meer aan schenken. Met pijn in het hart zoals we in het berichtje van 16 mei postten.
In onze archieven nog genoeg stof om weet ik hoeveel items te maken, maar het is mooi geweest. Aan alles komt een einde, ook aan de Trompettercup.
De website blijft in de lucht voorlopig nog, als soort van archief en ook de Twitter– en Facebook-account blijven nog even leven. Updates zullen er echter niet meer volgen.

Een grote dankjewel aan iedereen die de Trompettercup van een invulling heeft voorzien en een dikke merci aan alle volgers, die er mede voor gezorgd hebben dat we tot de allerlaatste letter van dit project hebben genoten. 

Dennis Kroonen
trompettercup@gmail.com
Tel. 0032-468 512589

 

Een gedachte over “De pannen erop…

  1. Allereerst een klaterend en ongekend applaus voor Dennis Kroonen. Al vele, vele jaren enorm genoten van de Trompettercup, het wel en wee van de Kempische clubs. Kan het haast niet geloven dat zo’n weergaloos instituut definitief gaat verdwijnen en wij Kempenaren moeten ons daar ergens ook best voor schamen. Bedoel laten we dit geruisloos gebeuren of staan er alsnog mensen met schrijvers- en/of redactionele talenten op die de Trompettercup nieuw leven in blazen. Zou er ook niet een (bescheiden) vergoeding/ sponser moeten komen voor de persoon/personen die wel de handschoen oppakken en het verdriet en de vreugde van vele trotse Brabantse clubs met dezelfde passie als Dennis ( en zijn voorgangers/medewerkers) voor het voetlicht brengen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s