Onze partners

logo-top-eng

topshop-bladel

Voor de komende prijsuitreiking is Topshop Bladel de nieuwe hoofdsponsor van de trainingsballen. De Trompettercup, die dit jaar 20 jaar bestaat, is bijzonder content met de samenwerking met de Bladelse zaak.

Topshop Bladel is gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van teamkleding. “Wij zorgen voor complete tenues, maar ook vele andere sportgerelateerde artikelen zoals voetbaldoelen, ballen en alle andere trainingsmaterialen. Bij het kiezen van uw teamkleding geven wij u ook de mogelijkheid om uw kleding door ons te laten bedrukken waardoor u uw kleding helemaal compleet maakt en wij ervoor zorgen dat u onderscheidend oogt.”

Op de website www.topshopbladel.nl krijgen klanten een zicht op het bijzonder brede aanbod van Topshop Bladel. Onder het tabje “Verenigingen” kan zelfs rechtstreeks teamkleding besteld worden van diverse verenigingen uit de regio.

De Trompettercup is blij met de samenwerking met Topshop Bladel en hoopt dat de volgers van de alternatieve Kempische voetbalcompetitie de weg naar de Sniederslaan in Bladel ook (gaan) weten te vinden.

logo-top-eng

De Trompettercup wordt verder ondersteund door de volgende bedrijven, die we allemaal van harte bij jullie aanbevelen:

logo hypotheekhulp_vs2.jpg

tipmastlogoklein

TUNSenzo_logo_rozepunt_PMS225

JanvdBossche

Zie ook www.trxl.eu. Deelnemers aan de Trompettercup krijgen minimaal 15% korting op een bestelling. Het halslint bij de medailles is gratis. Info via jvandenbossche@planet.nl

Logo FC Eindhoven

ROMANESCO-ORIGINAL-LOGO

balopmaatshop

ilf_advert_final

Logo Kempen FM

Logo FC Eindhoven

Auto Goossens

compagnon-logo-horizontaal

Logo DA

BraserieGezelligHD2 nieuw 2016

M54 logo

Banner Kroontjespen

Plaats een reactie